Транспортування в БИГБЕГОВ: переваги, особливості ПРР і розміщення вантажу в трюмах

Транспортування в БИГБЕГОВ. Як виконується перевалка біг біг. Як складуються біг-беги в трюмах

Транспортування в БИГБЕГОВ. Як виконується перевалка біг біг. Як складуються біг-беги в трюмах

Перевезення генеральних (штучних) вантажів у біг-бегах вже довгий час практикується при роботі з різними сипучими матеріалами. Відвантаження та транспортування в цих мішках з міцної поліпропіленової тканини особливо важлива при перевалці середньо- і малотоннажних партій і при роботі з вантажем. Біг-беги або м'які контейнери (МК) в якості тари для транспортування і зберігання відрізняються такими перевагами як:
  1. Міцність . Щільність синтетичного полотна становить 60-240 гр / кв.м, міцна в'язка стійка до розтягування і порізу. На петлях, які використовуються для захоплення вантажопідйомної технікою, нашіт ламінований шар тканини з більш товстих волокон.
  2. Стійкість до оползанію сипучого вантажу . Мішок має 3-4 ребра жорсткості, які підтримують вміст. При дотриманні рекомендацій по штабелюванню біг-беги можна розмістити в 4 яруси без ризику, що верхні або нижні мішки з'їдуть набік.
  3. Захист від вологи та агресивних рідин. Транспортування в бігбеках з поліетиленовим вкладишем захистить від псування чутливі до підвищеної вологості продукти (вапно, цемент, борошно, крупи, гранульований карбамід).
  4. Зручність складування і транспортування бигбеги на палеті. Порівняно невелика вага повних біг-бегів (від 0,5 до 3 т) і їх стійкість дозволяють зберігати і перевозити їх на піддоні.
  5. Швидке завантаження і спустошення . У верхній і нижній частині мішків нашиті клапани для завантаження і вивантаження сипучих матеріалів. Підвісивши біг-бег над витратним бункером або іншим прийомним пристроєм можна швидко спустошити його. Або так само швидко заповнити, підставивши під дозуючий пристрій.
  6. Можливість багаторазового використання. Оскільки матеріал мішка стійкий до хімічної і біокоррозіі, його можна використовувати повторно при роботі з неорганічним матеріалом або нешвидкопсувних продуктами.
  7. Компактність в складеному стані. Біг-бег можна без праці згорнути в рулон або скласти конвертом на випадок, якщо він знадобиться в подальшому.
Transportirovka v bigbegah

Як виконується перевалка БИГБЕГОВ

На відміну від вивантаження і навантаження навалом робота зі штучним вантажем в біг- бігу не так продуктивна. Щоб її прискорити на портовий баштовий кран навішують спеціальну траверсу для захоплення відразу декількох мішків. Зазвичай траверси виготовляють із захопленнями відразу для 4, 6 або 8 мішків.
Вантаж в біг-бегах прийнято перевалювати за схемою «судно-машина» і «машина-судно», якщо його доставляє тягач контрагента. Після вивантаження з судна автомобіль вивозить товарну партію відразу на склади замовника. Можлива також перевалка з і на судно партій, які зберігаються на складських майданчиках терміналу. В такому випадку тара складується штабелями в зоні навантажувальних робіт.

Як складуються біг-беги в трюмах

Схема штабелирования для безпечного перевезення в трюмах суховантажів зазвичай не відрізняється від використовуваної на березі. Залежно від обсягу МК допускається їх укладання:
  • в 1 ярус (объем 2-3 м3);
  • в 2-3 яруси (обсяг до 1,5 м 3 );
  • в 4 яруси (обсяг до 1 м 3 ).
Різниця між розміщенням на березі і в трюмах полягає в тому, що в першому випадку забезпечується відступ від периметра нижнього ярусу на 0,5 діаметра мішка. При складуванні в трюм біг-беги повинні бути укладені щільно, щоб запобігти їх можливий зсув під час качки і небезпечний бічний крен. Для цього в кінцевих трюмах вигини корпусу компенсуються розпірками з брусів або дощок. Також мішки повинні бути відокремлені захисними прокладками від будь-яких гострих виступів на внутрішніх стінках трюму.
Kak skladiruyutsya big-begi v tryumah

Перевалка вантажу в БИГБЕГОВ в Чорноморську від ТТГ «Форвард»

Зверніться до фахівців морського терміналу «Форвард», щоб безпечно здійснити перевалку штучного вантажу в м'яких контейнерах. Наша компанія надає повний спектр послуг з морської перевалки вантажу в БИГБЕГОВ в Україні, починаючи від розробки карти ППР і закінчуючи митним оформленням і підготовкою до санітарної перевірки вантажу. До ваших послуг надана команда досвідчених стафіровщіков, внутрішні портові експедиторів і митних брокерів. Вони забезпечать проходження всіх етапів вантажно-розвантажувальних робіт, організацію тимчасового зберігання ТСЦ і їх документальне супроводження.
Залишилися
питання?

Партнери